Resepi Laksam Guna Cawan. Pauh atau mangga dibuang kulit dan diparut.ketepikan ( boleh guna mangga jenis lain ). Masukkan isi ikan yang dibuang tulang ke dalam bahan tumbuk dan tumbuk lagi hingga lumat.
Bawang merah dan lada hitam ditumbuk halus. Pauh atau mangga dibuang kulit dan diparut.ketepikan ( boleh guna mangga jenis lain ). Masukkan isi ikan yang dibuang tulang ke dalam bahan tumbuk dan tumbuk lagi hingga lumat.
Pauh atau mangga dibuang kulit dan diparut.ketepikan ( boleh guna mangga jenis lain ).
Pauh atau mangga dibuang kulit dan diparut.ketepikan ( boleh guna mangga jenis lain ). Bawang merah dan lada hitam ditumbuk halus. Masukkan isi ikan yang dibuang tulang ke dalam bahan tumbuk dan tumbuk lagi hingga lumat. Pauh atau mangga dibuang kulit dan diparut.ketepikan ( boleh guna mangga jenis lain ).