Resepi Laksam Guna Cawan

Resepi Laksam Guna Cawan. Pauh atau mangga dibuang kulit dan diparut.ketepikan ( boleh guna mangga jenis lain ). Masukkan isi ikan yang dibuang tulang ke dalam bahan tumbuk dan tumbuk lagi hingga lumat.

Laksam Myresipi
Laksam Myresipi from media.myresipi.com
Bawang merah dan lada hitam ditumbuk halus. Pauh atau mangga dibuang kulit dan diparut.ketepikan ( boleh guna mangga jenis lain ). Masukkan isi ikan yang dibuang tulang ke dalam bahan tumbuk dan tumbuk lagi hingga lumat.

Pauh atau mangga dibuang kulit dan diparut.ketepikan ( boleh guna mangga jenis lain ).

Pauh atau mangga dibuang kulit dan diparut.ketepikan ( boleh guna mangga jenis lain ). Bawang merah dan lada hitam ditumbuk halus. Masukkan isi ikan yang dibuang tulang ke dalam bahan tumbuk dan tumbuk lagi hingga lumat. Pauh atau mangga dibuang kulit dan diparut.ketepikan ( boleh guna mangga jenis lain ).


Tags:

Resepi Laksam Guna Cawan. There are any Resepi Laksam Guna Cawan in here.